Vasembernek hitte magát, kiugrott az erkélyről a négy és fél éves magyar kisfiú

Az erkélyről leugró kisfiú repülni szeretett volna, mint kedvenc szuperhőse, Vasember.

A 25 éves anyuka a három kiskorú gyerekével tartózkodott otthon a tavalyi júniusi napon. A négy és fél éves kisfia ekkor már több napja mondogatta az anyja előtt, hogy repülni fog, de a nő nem tulajdonított különösebb jelentőséget, mivel a fiú gyakran fantáziált hasonló dolgokról.

A nő a kora délutáni órákban teregetni akart, és karján legkisebb gyerekével a ruhákért a fürdőszobába ment, miközben a kicsi és annak hatéves bátyja a talajhoz közel négy és fél méter magasságban lévő erkélyen maradt játszani.

A kisfiú, kihasználva a szülői felügyelet hiányát, elhúzta a ruhaszárítót, majd előbb az erkélyen lévő asztalra, azután az egy méter magas korlátra mászott, és leugrott, hogy a Vasemberhez hasonlóan repüljön. Nyolc napon túl gyógyuló töréses sérülést szenvedett.

Védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség az ellen a 25 éves asszonnyal szemben, akinek kiugrott az erkélyről egy négy és fél éves gyereke, mert utánozni akarta a kedvenc filmbeli szuperhősét. A járási ügyészség próbára bocsátást indítványozott az anyával szemben.

Kategória: Magyarországról | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 28 | Forrás:
Összes hozzászólás: 0
avatar