Nagyinterjú Jakab Péterrel, a Jobbik elnökével

Jakab Péterrel, a Jobbik szombaton megválasztott elnökével beszélgetett az Alfahír a várható feladatokról, a párt politikájáról, az új pártigazgatóról, Dunaújvárosról, Gyurcsány Ferencről, és a várható támadásokról.

“Ha a tőlem megszokott érzelemgazdag politizálást folytatjuk, már pedig ez a terv, akkor a most még közönyben, apátiában lévő szavazókat is sikerülhet felébreszteni”

– fogalmazott az Alfahírnek politikus.

Az elmúlt év a Jobbik életben tartásával telt, és ez sikerült is. Talpon vagyunk. Most viszont el kell indulnunk előre egy olyan ütközetben, amelyben minden korábbinál brutálisabb eszközöket ígér már most a Fidesz, hogy megtartsa a hatalmát. Ráadásul azok, akik mellettünk fognak menetelni, sok esetben egészen mást gondolnak a világról, mint mi. Ezért nagyon fontos, hogy a Jobbik erős és egységes legyen. Azt látom, hogy egy olyan elnökség állt most össze, amely egy irányba, és maximális erőbedobással fogja húzni a Jobbik szekerét. Az a 88 százalékos támogatás, amit kaptam a tisztújításon, azt mutatja, hogy a kongresszus döntő többségének egyetértésével valóban egy emberközpontú, érdemelvű nemzeti néppártot tudunk felépíteni.

Az új elnök szerint, a legfontosabb feladat most, hogy a meglévő humán- és anyagi erőforrásokat úgy állítsuk csatarendbe, hogy a Jobbikból a maximumot tudjuk kihozni – jelezte az elnök.

Az új pártigazgatóról még nem döntöttek, azt majd egy nyílt pályázaton döntik el-tette hozzá Jakab.

Mint ismert korábban, a Jobbik pártelnökei kaptak bőven a kormányzati sajtótól, tehát az új elnök felkészült arra, hogy esetleg a családján keresztül is érheti támadás!

De mi nem meghalni megyünk ebbe a háborúba, hanem győzni, hogy Magyarország sokkal jobb hely legyen 2022 után, mint előtte bármikor

– szögezte le Jakab Péter.

Kategória: Magyarországról | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
Péterrel, Nagyinterjú, elnökével, Jakab, Jobbik
  Leköszönt a Jobbik jelenlegi vezetősége
  25.01.2020 в 15:570

  A Jobbik leköszönő elnöke, Sneider Tamás a párt 22. tisztújító kongresszusán búcsúbeszédében hangsúlyozta, hogy a közösség számára véget ért a vészhelyzet időszaka, most pedig olyan vezetőre van szükség, aki jobb kommunikációs képességekkel segítheti a párt munkáját.

  Mentesítené az átlagbérnél kevesebbet keresőket a személyi jövedelemadó alól a Jobbik
  04.02.2020 в 23:440

  Mentesítené az átlagbérnél kevesebbet keresőket a személyi jövedelemadó megfizetése alól a Jobbik – közölte keddi budapesti sajtótájékoztatóján Jakab Péter pártelnök-frakcióvezető.

  Lejer Zoltán a Jobbik új pártigazgatója
  06.02.2020 в 15:170

  A Jobbik elnöksége szerdai ülésén Lejer Zoltánt, a párt Bács-Kiskun megyei regionális igazgatóját választotta meg pártigazgatónak – írja az Alfahir.

Összes hozzászólás: 0
avatar