Leköszönt a Jobbik jelenlegi vezetősége

A Jobbik leköszönő elnöke, Sneider Tamás a párt 22. tisztújító kongresszusán búcsúbeszédében hangsúlyozta, hogy a közösség számára véget ért a vészhelyzet időszaka, most pedig olyan vezetőre van szükség, aki jobb kommunikációs képességekkel segítheti a párt munkáját.

„Egy olyan időszakról kell beszámolnom, ami a legnehezebb, legdrámaibb volt a Jobbik életében”

– fogalmazott Sneider Tamás. A leköszönő pártelnök szerint a párt megmaradásának titka, amivel sem a Fidesz, sem más tolvajlásra szakosodott bűnbanda nem tud mit kezdeni, az

a politikai ellenfeleknél ismeretlen fogalomnak számító hazaszeretetből táplálkozó kiszámíthatatlansági faktor.

Sneider Tamás úgy látja, hogy a Jobbik számára fellendülő időszak kezdődik, amihez rögös, árulásokkal, fideszes és ellenzéki pártok által is folytatott ellehetetlenítési kísérletekkel tarkított út vezetett.

Figyelmeztetett arra, hogy az ellenzéki részről érkező támadásokat tartsa észben az is, aki most a közös listát támogatja.

„Most más időszámítás kezdődik, ezeknek a kihívásoknak most Jakab Péter tud megfelelni”

– emelte ki Sneider Tamás, aki azt ígérte, hogy mindenben segíteni fogja az új elnök munkáját, és megköszönte azoknak, akik az ő tevékenységét támogatták. Sneider Tamás beszédét a kongresszus résztvevői állva tapsolták meg.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom ma tartja tisztújító kongresszusát. A jelölésben részt vett jobbikos szervezetek 99,6 százaléka Jakab Pétert jelölte a Jobbik elnökének, így egyedüli elnökjelöltként mondhatja majd el programbeszédét, úgymint elnökhelyettese Gyöngyösi Márton is. Szabó Gábort az alapszervezetek 89 százaléka jelölte az Országos Választmány elnökének, míg kihívóját dr. Damm Andreát 11 százalék, aki nem érte el a 20 százalékos jelölési küszöböt, így az eddigi pártigazgató az egyetlen hivatalos jelölt az Országos Választmány elnöki tisztségére. Az alelnökjelöltek közül 14-en érték el az induláshoz szükséges 10 százalékos jelölési küszöböt, név szerint: Ander Balázs, Balassa Péter, Bencsik János, Dudás Róbert, Fazakas Attila, Gyüre Csaba, Lukács László György, Nunkovics Tibor, Pintér Tamás, Potocskáné Kőrösi Anita, Stummer János, Szilágyi György, Varga-Damm Andrea, Z. Kárpát Dániel, közülük választják majd ki a küldöttek a Jobbik 6 új országos alelnökét.
Kategória: Magyarországról | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 3 | Forrás:
vezetősége, Leköszönt, jelenlegi, Jobbik
Összes hozzászólás: 0
avatar