Megerőszakoltak egy kislányt az USA delhi nagykövetségén

Őrizetbe vettek egy férfit Indiában, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy ötéves kislányt Újdelhiben az Egyesült Államok nagykövetségén.

Őrizetbe vettek egy férfit Indiában, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy ötéves kislányt Újdelhiben az Egyesült Államok nagykövetségének területén. A 25 éves helyi férfi nem alkalmazottja a diplomáciai képviseletnek, de ott él, mert szülei a követség takarítószemélyzetének tagjai.

Az orvosok szerint az bizonyított, hogy a kislány nemi erőszak áldozata lett. Kórházban van, állapota stabil – írta a BBC. A férfi és családja ismerte a kislányt – az az adatok szerint a hasonló bűncselekmények 94 százalékában így van –, akit az erőszakoló behívott a jól őrzött, 28 hektáron elterülő követségi komplexumban lévő otthonába, amikor szülei munkában voltak. Végül elengedte a gyereket, aki otthon azonnal elmondta a történteket, ezután kórházba szállították, ahol a látlelet alapján igazoltnak találták a kislány szavait.

A követségen kívül sofőrként dolgozó férfit még szombaton vették őrizetbe. Ha bűnössége beigazolódik, úgy halállal büntethető, miután az áldozat 12 év alatti. Ezt egy 2018-ban elfogadott törvény teszi lehetővé, amelyet több súlyos gyerekbántalmazó szexuális bűncselekmény és gyilkosság utáni társadalmi nyomásra vezettek be.

Kategória: Világból | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
Megerőszakoltak, nagykövetségén, kislányt, Delhi
Összes hozzászólás: 0
avatar