Lövöldözés volt egy floridai temetést követően

Ketten életüket vesztették és ketten megsebesültek szombaton egy lövöldözésben a floridai Riviera Beach településen, egy temetést követően.


A rendőrség közlése szerint a lövések a Victory City templom előtt dördültek el. A halálos áldozat egy férfi és egy 15 éves fiú. Egy nőt és egy másik fiatalt kórházba szállítottak, állapotukról egyelőre nincsenek értesülések.

A hatóságok közölték azt is, hogy a történtekről készült hangfelvételeken 13 lövést lehetett hallani. Tywuante D. Lupoe lelkész Facebook-oldalán arról írt, hogy két afroamerikai vesztette életét a lövöldözésben. Őrizetbe vétel az ügyben eddig nem történt, és a történtek hátterét is homály fedi.

Kategória: Világból | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
Lövöldözés, temetést, floridai, követően, Volt
  Lövöldözés volt Dnyipróban
  25.02.2020 в 14:260

  A fegyveres incidensben hárman sérültek meg, a rendőrség hajtóvadászatot indított a feltételezett tettes ellen – írja a korrespondent.net.

  Zelenszkij: a Szovjetunió részese volt a második világháború kirobbantásának!
  28.01.2020 в 20:410

  Elfogadhatatlan, hibás és sérti az áldozatok tízmillióinak emlékét az ukrán elnöknek az a kijelentése, hogy a Szovjetunió részese volt a második világháború kirobbantásának – jelentette ki kedden a Kreml szóvivője újságíróknak Moszkvában.

  Földrengés volt Albániában
  29.01.2020 в 12:420

  Földrengés volt kedd éjjel Albániában, 4,9-es erősségű, ám csupán riadalmat okozott. Sérültekről, károkról nem érkeztek jelentések – adta hírül az albán védelmi minisztérium.

  A volt ukrán főügyész szerint Joe Biden meg akarta öletni
  03.02.2020 в 21:170

  Viktor Sokin volt ukrán főügyész egy interjúban azt mondta, higannyal próbálták megmérdezni Görögországban, ehhez pedig szerinte köze van Donald Trump amerikai alelnök fő választási riválisának, Joe Biden volt amerikai alelnöknek.

  Katonai magáncégekbe tömörítenék a volt harcosokat
  04.02.2020 в 14:340

  Ukrajna Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanácsának helyettes titkára támogatja a katonai magáncégek létrehozását.

Összes hozzászólás: 0
avatar