Európa visszaküldi az ukrajnai szárnyas húst

Az Európai Unió ideiglenesen lemondta az ukrajnai szárnyas importot.

A hírt az ukrán élelmiszerbiztonsági és fogyasztóvédelmi hivatal adta közre. Az európai felvásárlók az Ukrajnában történt madárinfluenzás eset után mondták le a szállítmányok fogadását, ami előtt értetlenül áll a hivatal. Szerinte ugyanis minden olyan megelőző intézkedést megtett, amelyeket hasonló esetben az EU-s országokban is gyakorolnak.

Mint arról korábban hírt adtunk, január 18-án Vinnyica megyében egy farmon észlelték a madárinfluenza megjelenését. Az említett gazdaságban valamennyi szárnyast megsemmisítették.

Kategória: Világból | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 3 | Forrás:
Európa, húst, ukrajnai, visszaküldi, szárnyas
  Felháborító az ukrajnai bérek aránytalansága
  28.01.2020 в 12:420

  Országos felháborodást váltott ki a Miniszteri Kabinet hivatalos honlapján megjelent információ a miniszterek havi jövedelméről, írja a hvylya.net.

  Végveszélyben az ukrajnai nyugellátás
  28.01.2020 в 22:560

  Az obozrevatel.com fejtegetése szerint Ukrajnában végveszélybe került a nyugellátás, mivel az idén a Nyugdíjalap hiánya meghaladhatja a 172,5 milliárd hrivnyát.

  Zelenszkij aktívabb szerepvállalást vár az Egyesült Államoktól az ukrajnai válságrendezésben
  31.01.2020 в 14:220

  Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szeretné, ha az Egyesült Államok aktívabb szerepet vállalna a Donyec-medencei fegyveres konfliktus rendezésében, valamint az Oroszország által önkényesen elcsatolt Krím félsziget Ukrajnához történő visszatérésének elősegítésében.

  A Magyar Tudományos Akadémia állásfoglalása az ukrajnai nyelvtörvénytervezetről
  04.02.2020 в 18:330

  Az MTA Elnöksége állást foglalt az ukrán parlamentnek a magyar nyelvű oktatást is érintő törvénytervezetéről. Lovász László, az MTA elnöke felkérésére az állásfoglalás szövegét Kertész András, az MTA Nyelv- és Irodalomtudományok Osztályának elnöke, Zsoldos Attila, az MTA Filozófiai és Történettudományok Osztályának elnöke és Pléh Csaba, az MTA Közoktatási Elnöki Bizottság elnöke fogalmazták meg.

  Kimerülőben az ukrajnai földgázlelőhelyek
  07.02.2020 в 16:500

  Végveszélybe került Ukrajnában a földgázkitermelés, mivel a meglévő lelőhelyek kiaknázottsága elérte a 85-90 százalékot, áll a segodnya.ua írásában.

Összes hozzászólás: 0
avatar