Zelenszkij tagadja az ománi találkozóját

Feljelentést tett a bíróságon az Elnöki Iroda az ellen a műsor ellen, amely szerinte oknyomozó riportjában valótlanságokat állított Ukrajna elnökéről.

Az Omani szabadság című riportban azzal gyanúsították Zelenszkijt, hogy titokban találkozott Mikola Patrusevvel, az orosz belbiztonsági szolgálat vezetőjével. Az Elnöki Iroda hangsúlyozza, az elnök soha nem találkozott sem magánemberként, sem hivatalból Parsuvvel. A nyilvánosságra hozott hamis következtetéseket, melyek alaptalanok, nem bizonyítottak és csupán “titkos forrásra” hivatkozva merültek fel az újságírókban, a közvélemény nyílt manipulásának tekinti.

Az Iroda követel a műsortól, hogy kövesse meg az elnököt és adjon közre helyreigazítást, s felhívja az UA:Persij tévécsatorna figyelmét rá, hogy hamis, manipulatív információt terjesztett.

Kategória: Ukrajnából | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
találkozóját, Zelenszkij, ománi, tagadja
  Zelenszkij előléptette a feleségét
  16.01.2020 в 13:400

  Az ukrán államfő a feleségét tette meg annak a szervezetnek tagjává, amelyet eddig elődje, Petro Porosenko felesége vezetett, közli a gordonua.com.

  Zelenszkij két hetet adott az ukrán hatóságoknak, hogy kiderítsék, ki hallgatta le a kormányfőt
  17.01.2020 в 17:500

  Volodimir Zelenszkij ukrán elnök utasította a bűnüldöző szerveket, hogy két héten belül állapítsák meg, kik állnak Olekszij Honcsaruk miniszterelnök, valamint a kormány és a jegybank képviselői közti beszélgetés lehallgatása mögött – hozta nyilvánosságra pénteken az elnök hivatala.

  Az ukrán elnök úgy döntött: ad még egy esélyt a miniszterelnöknek
  17.01.2020 в 22:240

  Volodimir Zelenszkij ukrán elnök úgy döntött, hogy “ad még egy esélyt” Olekszij Honcsaruk miniszterelnöknek és kormányának, azzal a feltétellel, ha teljesítenek bizonyos feladatokat – tette közzé péntek este az államfő sajtószolgálata.

  Zelenszkij a kétes hírű ukrán hősökről
  21.01.2020 в 21:100

  A jewishnews.com.ua híre szerint az ukrán elnök a The Times of Israel-nek adott interjúban az olyan ukrán nemzeti hősökről beszélt, mint a fasisztákkal együttműködött Sztepan Bandera és Andrij Melnik.

  Zelenszkij csak ukránul szólaljon meg!
  23.01.2020 в 14:200

  Az obozrevatel.com írása szerint egyes szociológusok, mint például Irina Bekeskina, úgy vélekednek, hogy az ukrán elnök a nyilvánosság előtt csakis ukránul szólalhat meg.

Összes hozzászólás: 0
avatar