Zelenszkij személyit igényelt

Az ukrán elnök kapta az első elektronikus aláírással ellátott e-személyit – számolt be a korrespondent.net.

Volodimir Zelenszkij szerdán felkereste a belügyminisztérium új szervizközpontját (okmányirodáját) és elsőként igényelt és kapott elektronikus aláírással ellátott e-személyit.

Az új személyi átvétele után rögtönzött sajtótájékoztatót tartott az államfő, a jelen lévő újságíróknak és tévéseknek elmondta, hogy mostantól minden ukrán állampolgár számára elérhető az új ID-kártya, amely tartalmazza a tulajdonosa elektronikus aláírását. Kiemelte, hogy minden valószínűség szerint az új ukrán e-személyi a legkorszerűbb Európában, amely a jövőben további szolgáltatásokkal bővül majd.

„Volodimir Zelenszkij csatlakozott ahhoz a 4,4 millió ukránhoz, aki hasonló modern e-személyivel rendelkezik. Ő volt az első, aki a belügyminisztérium új szervizközpontjában elektronikus aláírással ellátott e-személyit kapott. Ezt minden már e-személyivel rendelkező ukrán állampolgár kérheti. Üdvözlök mindenkit a modern digitális Ukrajnában”

– írta nem sokkal később Twitterén Arszen Avakov belügyminiszter.

Kategória: Ukrajnából | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
Zelenszkij, igényelt, személyit
  Zelenszkij előléptette a feleségét
  16.01.2020 в 13:400

  Az ukrán államfő a feleségét tette meg annak a szervezetnek tagjává, amelyet eddig elődje, Petro Porosenko felesége vezetett, közli a gordonua.com.

  Zelenszkij két hetet adott az ukrán hatóságoknak, hogy kiderítsék, ki hallgatta le a kormányfőt
  17.01.2020 в 17:500

  Volodimir Zelenszkij ukrán elnök utasította a bűnüldöző szerveket, hogy két héten belül állapítsák meg, kik állnak Olekszij Honcsaruk miniszterelnök, valamint a kormány és a jegybank képviselői közti beszélgetés lehallgatása mögött – hozta nyilvánosságra pénteken az elnök hivatala.

  Az ukrán elnök úgy döntött: ad még egy esélyt a miniszterelnöknek
  17.01.2020 в 22:240

  Volodimir Zelenszkij ukrán elnök úgy döntött, hogy “ad még egy esélyt” Olekszij Honcsaruk miniszterelnöknek és kormányának, azzal a feltétellel, ha teljesítenek bizonyos feladatokat – tette közzé péntek este az államfő sajtószolgálata.

  Zelenszkij a kétes hírű ukrán hősökről
  21.01.2020 в 21:100

  A jewishnews.com.ua híre szerint az ukrán elnök a The Times of Israel-nek adott interjúban az olyan ukrán nemzeti hősökről beszélt, mint a fasisztákkal együttműködött Sztepan Bandera és Andrij Melnik.

  Zelenszkij csak ukránul szólaljon meg!
  23.01.2020 в 14:200

  Az obozrevatel.com írása szerint egyes szociológusok, mint például Irina Bekeskina, úgy vélekednek, hogy az ukrán elnök a nyilvánosság előtt csakis ukránul szólalhat meg.

Összes hozzászólás: 0
avatar