Zelenszkij kevesli a kártérítés összegét

Mint arról a hvylya.net beszámol, az ukrán elnök kevésnek tartja az Irán által a repülőgép katasztrófában elhunyt ukrán állampolgárok hozzátartozói számára felajánlott kártérítés összegét.


Volodimir Zelenszkij közölte, nem elégszik meg a teheráni vezetés által felajánlott 80 000 dollár összegű kártérítést a hozzátartozók mindegyike számára, és követelni fogja az összeg növelését. Mint hozzáfűzte, az emberi élet értékét nem lehet pénzben kifejezni. Ám azokban a családokban, amelyekben az elhunyt volt az egyetlen pénzt kereső, mert a többiek munkanélküliek, és a gyermekek jövőjéről van szó, a felajánlott összeg nincs arányban a veszteséggel.

Tehát a 80 000 dollár nagyon kevés, állítja az ukrán elnök.

Kategória: Ukrajnából | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
összegét, kevesli, kártérítés, Zelenszkij
  Zelenszkij előléptette a feleségét
  16.01.2020 в 13:400

  Az ukrán államfő a feleségét tette meg annak a szervezetnek tagjává, amelyet eddig elődje, Petro Porosenko felesége vezetett, közli a gordonua.com.

  Zelenszkij két hetet adott az ukrán hatóságoknak, hogy kiderítsék, ki hallgatta le a kormányfőt
  17.01.2020 в 17:500

  Volodimir Zelenszkij ukrán elnök utasította a bűnüldöző szerveket, hogy két héten belül állapítsák meg, kik állnak Olekszij Honcsaruk miniszterelnök, valamint a kormány és a jegybank képviselői közti beszélgetés lehallgatása mögött – hozta nyilvánosságra pénteken az elnök hivatala.

  Az ukrán elnök úgy döntött: ad még egy esélyt a miniszterelnöknek
  17.01.2020 в 22:240

  Volodimir Zelenszkij ukrán elnök úgy döntött, hogy “ad még egy esélyt” Olekszij Honcsaruk miniszterelnöknek és kormányának, azzal a feltétellel, ha teljesítenek bizonyos feladatokat – tette közzé péntek este az államfő sajtószolgálata.

  Zelenszkij a kétes hírű ukrán hősökről
  21.01.2020 в 21:100

  A jewishnews.com.ua híre szerint az ukrán elnök a The Times of Israel-nek adott interjúban az olyan ukrán nemzeti hősökről beszélt, mint a fasisztákkal együttműködött Sztepan Bandera és Andrij Melnik.

  Zelenszkij csak ukránul szólaljon meg!
  23.01.2020 в 14:200

  Az obozrevatel.com írása szerint egyes szociológusok, mint például Irina Bekeskina, úgy vélekednek, hogy az ukrán elnök a nyilvánosság előtt csakis ukránul szólalhat meg.

Összes hozzászólás: 0
avatar