Ukrajnában még nem jelent meg a koronavírus

A médiában terjedő rémhírek dacára Ukrajnában még egyetlen egy koronavírus okozta fertőzést sem mutattak ki, közli az ukrinform.ua.

A rémhíreket Viktor Ljasko az egészségügyi miniszter helyettese cáfolta a témában rendezett sajtótájékoztatón. Elmondta, a tárcánál felkészültek arra, hogy a kór megjelenése esetén nyomban megteszik a szükséges ellenlépéseket. Közölte továbbá, hogy

Kínából eddig 150-en érkeztek az ukrán fővárosba, és mindenki átesett a szigorú orvosi ellenőrzésen.

Hozzátette, hogy a külföldről érkező személyeket már az útlevélvizsgálat során a határőrök is megkérdezik a hogylétükről.

A rosszullét legkisebb jelére az orvosi szobába terelik őket.

Kategória: Ukrajnából | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
koronavírus, jelent, Ukrajnában
  Ukrajnában is megjelent a veszélyes koronavírus
  27.01.2020 в 21:090

  Az ukrán fővárosban hivatalosan is megerősítették a hírt, amely szerint kimutatták a Kínából terjedő koronavírus első fertőzését, közölte a hvylya.net.

  Koronavírus elleni álvakcinát kínálnak a csalók Ukrajnában
  28.01.2020 в 20:410

  Természetesen csalók igyekeznek pénzt kicsalni hiszékeny emberek zsebéből, kihasználva a koronavírus okozta járvány terjedéséből fakadó pánikhangulatot.

  25 országban jelent meg eddig a koronavírus
  11.02.2020 в 14:070

  700 fölé emelkedett a koronavírus halálos áldozatainak száma Kínában, van köztük két külföldi egy amerikai és egy japán is. A fertőzöttek száma megközelítette a 35 ezret. A tüdőgyulladással járó új kórokozó eddig 25 országban jelent meg. Németországban 14, Franciaországban 11 fertőzött van.

  Dubinszkij: a kormány egyenesen várja a koronavírus megjelenését Ukrajnában
  27.02.2020 в 22:190

  Olekszandr Dubinszkij, a NAS tévécsatorna kedd esti műsorában azon véleményének adott hangot, miszerint az ukrán kormány és Olekszij Honcsaruk egyenesen várja a koronavírus járványt, hogy ezáltal elterelje a figyelmet az ország katasztrofális gazdasági helyzetéről.

  Ukrajnában is megjelent a koronavírus
  03.03.2020 в 19:040

  Csekély a valószínűsége annak, hogy az első ukrajnai koronavírus fertőzött továbbadja a vírust.

Összes hozzászólás: 0
avatar