Ukrajna rossz irányba halad

A Razumkov Központ legfrissebb felmérése szerint az ukránok több mint fele elmarasztalóan nyilatkozik az országban végbe menő változásokról, írja a censor.net.ua.


Az új szociológiai közvélemény kutatás kimutatta, hogy a lakosság több mint 50 százaléka elhibázottnak tartja az ország választott irányvonalát. Az emberek többsége úgy érzi, az utóbbi hónapokban romlottak az életkörülményeik.

A múlt év szeptemberében még 57 százalék helyeselte az ország vezetőinek politikáját. Mára viszont már csak 25 százalék támogatja azt. A múlt év említett időszakában még 41 százalék volt azon a véleményen, hogy Ukrajna a következő pár év alatt egymaga is képes kilábalni a válsághelyzetből. Mára 28 százalékra zsugorodott az optimisták aránya.

A megkérdezettek 69 százaléka úgy vélekedik, hogy a fejlődés legnagyobb visszatartó ereje a mindent elárasztott korrupció és a donec-medencei háború. A február 13 és 17 között lefolytatott közvélemény kutatás az elcsatolt és a szakadár területek kivételével az egész országra kiterjedt.

Kategória: Ukrajnából | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
halad, UKRAJNA, irányba, rossz
Összes hozzászólás: 0
avatar