Szörnyű körülmények közé érkeztek a Vuhanból kimenekített ukránok

Az új típusú koronavírus okozta járvány miatt a kínai Vuhanból kimenekített kárpátaljai születésű modell kisvideón mutatta meg, milyen lehangoló körülmények uralkodnak abban a szanatóriumban, hol elhelyezték őket.


Az új típusú koronavírus okozta járvány miatt a kínai Vuhanból kimenekített kárpátaljai születésű modell kisvideón mutatta meg, milyen lehangoló körülmények uralkodnak abban a szanatóriumban, hol elhelyezték őket.

 

Kategória: Ukrajnából | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
ukránok, Szörnyű, körülmények, közé, Vuhanból, érkeztek, kimenekített
  Kárpátaljai is van a Vuhanból hazaszállított ukránok között
  21.02.2020 в 14:190

  Kárpátaljai is van az új típusú koronavírus okozta járvány miatt a kínai Vuhanból hazaszállított ukránok között – jelentette be csütörtökön kijevi sajtótájékoztatóján Artem Sevcsenko, a belügyminiszter tanácsadója.

  Ezrével lesznek uniós állampolgárok oroszok, ukránok, moldovaiak és fehéroroszok
  23.01.2020 в 16:330

  Hosszú tényfeltáró anyagot közölt szerdán a Vice közéleti hírportál romániai kiadása arról, hogy korrupt hivatalnokok segítségével hogyan szereznek ezrével román, és ezzel együtt uniós állampolgárságot külföldi kérelmezők, főként orosz, ukrán, fehérorosz és moldvai lakosok – írja a Magyar Hang.

  102 milliárd hrivnya jövedelmet vallottak be az ukránok
  31.01.2020 в 01:150

  A jövedelembevallást tevők közül 638 ezer adózó 101 millió hrivnya fölötti jövedelmet vallott be 2018-ben – közölte Ukrajinszka Pravda az Állami Adószolgálat sajtóközleményére hivatkozva.

  Családostul fognak lelépni az ukránok
  31.01.2020 в 01:200

  A jóslatok szerint a nem is oly távoli jövőben az elvándorlás tovább fog gyorsulni és tömeges jelleget ölt. Az elemzők szerint a kormány igyekszik pozitív képet festeni, a gazdaság növekedéséről beszél. Ám ezt valójában legfeljebb azok érzékelik, akik ezt hajtogatják – írja beszámolójában a KISZó.

  Oroszországba már csak útlevéllel utazhatnak az ukránok
  04.02.2020 в 23:330

  Az ukrán kormány döntése értelmében március 1-től az ukrán állampolgárok már csak útlevéllel léphetik át az ukrán–orosz államhatárt, írja a belügyi tárca sajtóközleményére hivatkozva a yaizakon.com.ua.

Összes hozzászólás: 0
avatar