Szelfizésbe halt bele egy ukrán fiatal

Lembergben egy tizennyolc éves fiú a vasúti kocsi tetején akart selfit készíteni, de belehalt.

A tragédia Pidzamcse állomáson történt az esti órákban. Az áldozat a testvérével és egy barátjával a vagonok között sétált, amikor kitalálta, hogy viccből felmászik egy vagon tetejére. De óvatlan volt és megütötte az áram, közölte a lembergi polgárvédelmi főosztály. A meggondolatlan fiatal a helyszínen életét vesztette. Legutóbb tavaly májusban történt hasonló baleset. Akkor egy 13 éves kijevi fiú szenvedett halálos égési sérüléseket a magas feszültségtől.

Kategória: Ukrajnából | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
Szelfizésbe, fiatal, Halt, ukrán, bele
  Nem segített a társa, ezért halt meg egy ukrán kamionos Nagykanizsán
  28.01.2020 в 14:290

  Segítségnyújtás elmulasztása miatt emeltek vádat egy ukrán kamionsofőr ellen, mert tavaly ősszel a földön hagyta az éjszaka a kamionból kizuhant társát, aki reggelre meghalt – tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség helyettes szóvivője kedden az MTI-t.

  Két 19 éves fiatal az utcán vert meg egy ukrán férfit Oroszlányban
  29.01.2020 в 12:170

  A két 19 éves fiatal Oroszlányban, a Szent Borbála téren előzetes szóváltást követően megvert egy 33 éves ukrán férfit.

  TBC-ben halt meg egy 8 éves ukrán kislány
  31.01.2020 в 20:180

  Meghalt egy 8 éves ukrán gyerek tuberkulózisban a Zaporizzsja megyei Kamenyec-Dnyiprovszkban. A kislány, aki az elmúlt hónapokban az iskolába sem járt be, szeptember óta volt beteg, a szomszédok elmondása szerint a szülők pedig csak már súlyos, félkómás állapotban mutatták meg az orvosnak.

  Az ukrán elnök úgy döntött: ad még egy esélyt a miniszterelnöknek
  17.01.2020 в 22:240

  Volodimir Zelenszkij ukrán elnök úgy döntött, hogy “ad még egy esélyt” Olekszij Honcsaruk miniszterelnöknek és kormányának, azzal a feltétellel, ha teljesítenek bizonyos feladatokat – tette közzé péntek este az államfő sajtószolgálata.

  Vámkedvezmények: az ukrán exportőrök belehúztak
  23.01.2020 в 18:400

  Az ukrán exportőrök 10 nap alatt kimerítették az EU-Ukrajna szabadkereskedelmi egyezmény által nyújtott éves vámmentes kvótát a méz kivitelére – jelentette az Euróintegrációval foglalkozó hírportál.

Összes hozzászólás: 0
avatar