Százmilliókat költöttek szerelmükre az ukránok

Az ubr.ua összeállításában arról ír, milyen ajándékokkal lepték meg egymást az ukrajnai szerelmesek Valentin napján.

Az összeállítást a Foxtrot üzletlánc adatai alapján készítették, amelyből kiderül, hogy a hölgyek már jóval korábban kezdték megvásárolni választottjuk számára az ajándékokat. A legkelendőbbeknek a villanyborotvák, szőrvágók, okos órák, vezeték nélküli hangszórók bizonyultak.

A férfiak azonban kivártak az utolsó előtti napig, sőt sokan csak a szerelmesek napján tértek be ajándékot vásárolni. Ők elsősorban okos telefonokat és kozmetikai cikkeket, szépségápolási készülékeket, konyhai kisgépeket, porszívókat vásároltak szívük hölgyének. Érdekes módon sok matrac is fogyott a szerelmesek napja kapcsán. A kimutatás szerint az ukrán szerelmesek több mint 400 millió hrivnya értékben vásároltak ajándékot a szívük választottjának.

Kategória: Ukrajnából | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
költöttek, szerelmükre, Százmilliókat, ukránok
  Ezrével lesznek uniós állampolgárok oroszok, ukránok, moldovaiak és fehéroroszok
  23.01.2020 в 16:330

  Hosszú tényfeltáró anyagot közölt szerdán a Vice közéleti hírportál romániai kiadása arról, hogy korrupt hivatalnokok segítségével hogyan szereznek ezrével román, és ezzel együtt uniós állampolgárságot külföldi kérelmezők, főként orosz, ukrán, fehérorosz és moldvai lakosok – írja a Magyar Hang.

  102 milliárd hrivnya jövedelmet vallottak be az ukránok
  31.01.2020 в 01:150

  A jövedelembevallást tevők közül 638 ezer adózó 101 millió hrivnya fölötti jövedelmet vallott be 2018-ben – közölte Ukrajinszka Pravda az Állami Adószolgálat sajtóközleményére hivatkozva.

  Családostul fognak lelépni az ukránok
  31.01.2020 в 01:200

  A jóslatok szerint a nem is oly távoli jövőben az elvándorlás tovább fog gyorsulni és tömeges jelleget ölt. Az elemzők szerint a kormány igyekszik pozitív képet festeni, a gazdaság növekedéséről beszél. Ám ezt valójában legfeljebb azok érzékelik, akik ezt hajtogatják – írja beszámolójában a KISZó.

  Oroszországba már csak útlevéllel utazhatnak az ukránok
  04.02.2020 в 23:330

  Az ukrán kormány döntése értelmében március 1-től az ukrán állampolgárok már csak útlevéllel léphetik át az ukrán–orosz államhatárt, írja a belügyi tárca sajtóközleményére hivatkozva a yaizakon.com.ua.

  Rekord méretűre nőtt az ukránok optimizmusa
  05.02.2020 в 14:330

  A Gallup International felmérése szerint Ukrajna a nemzetközi mezőnyben a 15. helyre került az állampolgárok optimizmusa terén, írja a yaizakon.com.ua.

Összes hozzászólás: 0
avatar