Szakembereket keres a Nép Szolgája

Az ukrán elnök csapatában nincs olyan kellően képzett szakember, aki a kulturális örökség állami felügyelősége és a műemlékvédelmi szolgálat élére állna, áll a korrespondent.net hírében.

Volodimir Zelenszkij hivatalos közösségi oldalán ezért a lakosság köréből próbálnak megfelelő személyeket találni az említett állami hivatalok vezetői székeibe. A felhívás szerint azoknak kell mihamarabb jelentkezniük, akik valóban aggódnak az ország sorsáért, és szeretnék azt jobb irányba fordítani.

A szaktárcánál közölték , hogy a szóban forgó beosztásokba kerülők munkakörülményei jobbak lesznek, mint a gazdasági szférákban tevékenykedő vezetőké, és a bérezés tekintetében sem lesznek alacsonyabb kategóriába sorolva.

Kategória: Ukrajnából | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 6 | Forrás:
Nép Szolgája, Zelenszkij, Szakemberek
  Zelenszkij előléptette a feleségét
  16.01.2020 в 13:400

  Az ukrán államfő a feleségét tette meg annak a szervezetnek tagjává, amelyet eddig elődje, Petro Porosenko felesége vezetett, közli a gordonua.com.

  Zelenszkij két hetet adott az ukrán hatóságoknak, hogy kiderítsék, ki hallgatta le a kormányfőt
  17.01.2020 в 17:500

  Volodimir Zelenszkij ukrán elnök utasította a bűnüldöző szerveket, hogy két héten belül állapítsák meg, kik állnak Olekszij Honcsaruk miniszterelnök, valamint a kormány és a jegybank képviselői közti beszélgetés lehallgatása mögött – hozta nyilvánosságra pénteken az elnök hivatala.

  Az ukrán elnök úgy döntött: ad még egy esélyt a miniszterelnöknek
  17.01.2020 в 22:240

  Volodimir Zelenszkij ukrán elnök úgy döntött, hogy “ad még egy esélyt” Olekszij Honcsaruk miniszterelnöknek és kormányának, azzal a feltétellel, ha teljesítenek bizonyos feladatokat – tette közzé péntek este az államfő sajtószolgálata.

  Zelenszkij a kétes hírű ukrán hősökről
  21.01.2020 в 21:100

  A jewishnews.com.ua híre szerint az ukrán elnök a The Times of Israel-nek adott interjúban az olyan ukrán nemzeti hősökről beszélt, mint a fasisztákkal együttműködött Sztepan Bandera és Andrij Melnik.

  Zelenszkij csak ukránul szólaljon meg!
  23.01.2020 в 14:200

  Az obozrevatel.com írása szerint egyes szociológusok, mint például Irina Bekeskina, úgy vélekednek, hogy az ukrán elnök a nyilvánosság előtt csakis ukránul szólalhat meg.

Összes hozzászólás: 0
avatar