Sokkoló videó: fékezés nélkül ütötte el a babakocsit egy részeg sofőr Ukrajnában

Kész csoda, de a 3 hónapos kisbabának nem lett semmi komoly baja az Ukrajnában történt balesetben.

Az ukrán hatóságok letartóztattak egy 39 éves férfit, aki ittasan vezetve elgázolt egy zebrán tolt babakocsit, ami a becsapódás erejétől több métert repült a levegőben – jelentette a helyi sajtóra hivatkozva a 24.hu. A balesetről egy autós készített fedélzeti kamerás felvételt.

A gázolás előző hét pénteken történt Energodar városában, amikor a 34 éves Maria Hacsenkó egy zebrán át tolta 3 hónapos kisfiát. Egy autós megállt nekik a zebra előtt, és a nő el is indult a gyalogátkelőn, de a belső sávban érkező autós fékezés nélkül száguldott át a zebrán, és telibe találta a babakocsit, kirántva azt anyja kezéből.

 

A babakocsi több métert repült a levegőben, majd a földnek csapódott, de a kisbabának csodával határos módon nem lett semmi komoly baja. A gyereket azonnal kórházba szállították, ahol az orvosok nem találtak rajta semmilyen külső sérülést, nem voltak fejsérülései és csonttörései sem, de a biztonság kedvéért a kicsit még folyamatos megfigyelésre bent tartják a kórházban.

A csecsemőt feltehetően a babakocsi kemény szerkezete védte meg a sérülésektől, valamint az, hogy anyja meleg ruhákkal burkolta be, hogy ne fázzon, és azok is csökkentették a becsapódás erősségét.

A 39 éves sofőr vérében a megengedett alkoholmennyiség majdnem tízszeresét találták. A hatóságok előzetes letartóztatásba helyezték a férfit, aki a helyi sajtóban megjelent hírek szerint 3-tól 8 évig tartó szabadságvesztést is kaphat a gázolás miatt.

Kategória: Ukrajnából | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
sofőr, részeg, nélkül, fékezés, Ukrajnában, Sokkoló, babakocsit, ütötte, videó:
Összes hozzászólás: 0
avatar