Nyolcéves tanulójára támadt egy odesszai tanítónő

Hatalmas botrány kerekedett az ukrajnai kikötővárosban az egyik magániskolában történt tanári erőszak miatt, írja az enovosty.com.

A magántulajdonban lévő tanintézményben nyolcéves tanulóját bántalmazta különös kegyetlenséggel a tanítónő. Az incidensről a kisfiú édesanyja a Facebookon számolt be. Állítása szerint a gyermeke WC-re kérezkedett óra közben, a tanítója azonban nem adott rá engedélyt. Amikor a kisfiú már nem bírta visszatartani a szükségét, felállt és kirohant az osztályból. A fiúcska viselkedésén felháborodott tanár az iskola udvarán összeverte a tanulót.

Az eseményt rögzítették a térfigyelő kamerák. A felvételen jól látható, amint a tanítónő ütlegeli, rugdossa a gyermeket. Az édesanya állítása szerint kisfia korábban is gyakran panaszkodott az iskolában zajló erőszakról. A szülő azonban csak gyermeki fantáziálásnak vélte fia beszámolóit arról, hogy a tanárok pofozzák a gyerekeket, büntetésből bezárják őket az illemhelyre, ahol a leoltják a villanyt.

A tájékoztató szerint a gyerekverő tanítót már elbocsátották, ám az iskola elzárkózik attól, hogy erkölcsi kártérítést fizessen. A tanintézmény igazgatója szerint ugyanis manipulálták az esetről készült felvételeket, a bántalmazás nem volt olyan súlyos, amilyennek az anya beállítja. Sőt, szerinte a gyermek a felelős a történtekért.

Kategória: Ukrajnából | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 8 | Forrás:
Összes hozzászólás: 0
avatar