Miniszteri vizit a berdicsevi börtönben

A mi Mátyás királyunkhoz hasonló módszerrel mustrálja az ukrajnai fegyintézményeket az igazságügyi tárca vezetője. Denisz Maljuszka teljesen váratlanul, közemberként toppan be a börtönökbe, írja a segodnya.ua.


Az odesszai és a kijevi fegyházakban tett villámviziteket követően ezúttal Berdicsevbe látogatott el a miniszter. Váratlan megjelenésének nem örültek a 70. számú büntetés végrehajtási intézményben.

A minisztert azonban kevésbé irritálták a fogvatartás körülményei, mint a börtön konyháján tapasztaltak. A rabok étkeztetéséről csak elmarasztaló hangnemben tud nyilatkozni. Azt viszont kedvezőnek tartja, hogy az elítélteket foglalkoztatják. Az életük végéig raboskodni kénytelenek például zoknikat horgolnak, az enyhébb büntetésűek pedig a nutria tenyészetet gondozhatják.

Maljuszka szerint az ukrajnai börtönökben az étkeztetéssel van a legnagyobb baj. Az állam milliókat költ e célra, de a rabok ennek ellenére minősíthetetlen ételeket kapnak.

Kategória: Ukrajnából | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
Börtönben, Vizit, berdicsevi, Miniszteri
    Börtönben van az ukrán gép lelövéséért felelős katona
    25.01.2020 в 15:520

    Dzsavad Zarif iráni külügyminiszter hosszabb interjút adott a Spiegel című német hetilapnak, melyben arról is beszélt: „az ember, aki lelőtte az ukrán gépet, már börtönben van” – írja a 444.hu cikke alapján a Népszava.

Összes hozzászólás: 0
avatar