Koronavírussal fertőződött meg egy ukrán Olaszországban

Sajtóértesülések szerint a fiatal nő néhány napja érkezett Olaszországba.


Az olaszországi Campania régiójában található Montano Antilia község polgármestere Luciano Trivelli jelentette be, hogy koronavírussal fertőződött meg egy ukrán Olaszországban, rá hivatkozva jelentette meg a hírt az olasz sajtó. „A lány napok óta gyengeségre panaszkodott, szerdán szülei vitték el az orvoshoz. Vizsgálatok során kimutatták nála a koronavírus-fertőzést, így karanténba helyezték, állandó orvosi felügyelet alatt áll ” – írták ukrán hírportálok olasz lapokra hivatkozva. Ő az első ukrán állampolgár, aki elkapta a fertőzést.

Kategória: Ukrajnából | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
koronavírussal, Olaszországban, fertőződött, ukrán
  Koronavírussal fertőződött meg egy magyar Japánban
  24.02.2020 в 21:530

  Koronavírussal fertőződött meg egy magyar Japánban – jelentette be a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára hétfőn Budapesten.

  Nincs ukrán fertőzött Olaszországban
  25.02.2020 в 21:550

  Az európai régióban eddig Olaszországban észlelték a legtöbb koronavírussal fertőzöttet. Ennek kapcsán Ukrajna milánói főkonzulátusa arról tájékoztat, hogy egyelőre nincs tudomása ukrajnai betegről.

  Az ukrán elnök úgy döntött: ad még egy esélyt a miniszterelnöknek
  17.01.2020 в 22:240

  Volodimir Zelenszkij ukrán elnök úgy döntött, hogy “ad még egy esélyt” Olekszij Honcsaruk miniszterelnöknek és kormányának, azzal a feltétellel, ha teljesítenek bizonyos feladatokat – tette közzé péntek este az államfő sajtószolgálata.

  Vámkedvezmények: az ukrán exportőrök belehúztak
  23.01.2020 в 18:400

  Az ukrán exportőrök 10 nap alatt kimerítették az EU-Ukrajna szabadkereskedelmi egyezmény által nyújtott éves vámmentes kvótát a méz kivitelére – jelentette az Euróintegrációval foglalkozó hírportál.

  Németek ráznák gatyába az ukrán vasúttársaságot
  23.01.2020 в 20:000

  Ukrajna a legnagyobb német vasúttársasággal készül szoros együttműködésre az Ukrán Vasúttársaság rendbetételéhez, írja az uaprom.info.

Összes hozzászólás: 0
avatar