Koronavírus gyanú a Kijev-Moszkva vonaton

A Kijevből Moszkvába tartó vonat egyik utasa koronavírus gyanús lett, ezért leszállították.


Az orosz Interfax a Brjanszki Közegészségügyi Szolgálat vezetőjének nyilatkozatára hivatkozva jelentette, hogy a vonatjáraton egy kínai állampolgárnál magas lázat észleltek. Emiatt a Brjanszki infektológiai kórházba szállították.

A vagon többi utasát a Brjanszki városi kórházban helyezték karanténba.

További részleteket a nap folyamán ígértek.

Kategória: Ukrajnából | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
koronavírus, vonaton, Kijev-Moszkva, gyanú
  Már kifejlesztettek egy gyorstesztet, amely kimutatja a koronavírust
  25.01.2020 в 21:370

  Már kifejlesztettek egy gyorstesztet, amellyel vérből ki lehet mutatni az új koronavírus okozta megbetegedést – közölte az Ökológiai Kutatóközpont Ökológiai és Botanikai Intézetének igazgatója a Magyar Hírlappal.

  Ukrajna készül a koronavírus fogadására
  25.01.2020 в 21:370

  A Kínában terjedő új halálos vírus még nem jelent globális fenyegetettséget, ám az ukrán egészségügy már készül a kór ukrajnai megjelenésére, közölte az obozrevatel.com.

  40 millió embernek tiltották meg az utazást a koronavírus miatt
  26.01.2020 в 17:300

  PEKING | Mintegy 40 millió ember mozgását korlátozzák Közép-Kínában az újfajta koronavírus okozta tüdőgyulladás-járvány megfékezése érdekében, ennyien laknak ugyanis összesen abban a 13 Hupej tartománybeli városban, amelyekben péntekig bizonytalan időre felfüggesztették a kifelé tartó közlekedést – derül ki a kínai sajtó pénteki tudósításaiból.

  Ukrajnában még nem jelent meg a koronavírus
  27.01.2020 в 15:030

  A médiában terjedő rémhírek dacára Ukrajnában még egyetlen egy koronavírus okozta fertőzést sem mutattak ki, közli az ukrinform.ua.

  A WHO tanácsai, hogy ne kapja el a koronavírust!
  27.01.2020 в 15:310

  Ajánlásokat tett közzé az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) arról, milyen alapvető szabályokkal csökkenthető annak esélye, hogy valaki megfertőzödjön koronavírussal. A tüdőgyulladást okozó kór halálos is lehet – írja a HVG.

Összes hozzászólás: 0
avatar