Csúsztatások, titkolózás övezi a Kínából hazatérő ukránok elhelyezését

Egy Kijev megyei kórház kész fogadni a Kínából hazaszállított ukránokat.


Miközben Lemberg és Ternopil megyében utcára mentek az emberek az ellen tiltakozva, hogy a lakhelyükön működő szanatóriumban helyezzék el a Kínából csütörtökön hazatérő ukránokat, a Kijev Megyei Állami Közigazgatás jelezte az egészségügyi minisztériumnak, Mironovkai Megyei Kórházában fogadni tudják azokat. Csupán ki kell onnan költözteteni a 74 éppen kezelés alatt álló beteget.

A felajánlás azért is furcsa, mivel a kórház szomszédságában egy óvoda és egy iskola is található. Arról nem szólva, hogy a minisztérium állítólag hetek óta két intézmény előkészítésén dolgozik, melyekben megfelelő körülményeket teremtenek a kéthetes karanténra.

Kategória: Ukrajnából | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
Csúsztatások, övezi, elhelyezését, ukránok, Kínából, hazatérő, titkolózás
  A Kínából hazatérő ukránoknak kötelező a karantén
  11.02.2020 в 13:490

  Aki nem hajlandó karanténba vonulni, nem jöhet haza Kínából.

  Ezrével lesznek uniós állampolgárok oroszok, ukránok, moldovaiak és fehéroroszok
  23.01.2020 в 16:330

  Hosszú tényfeltáró anyagot közölt szerdán a Vice közéleti hírportál romániai kiadása arról, hogy korrupt hivatalnokok segítségével hogyan szereznek ezrével román, és ezzel együtt uniós állampolgárságot külföldi kérelmezők, főként orosz, ukrán, fehérorosz és moldvai lakosok – írja a Magyar Hang.

  Magas láz miatt mentő vitte el a Kínából Ferihegyre érkező gép pilótáját
  29.01.2020 в 12:420

  Megerősítette a Magyar Hang értesülését a Budapest Airport Zrt., mely szerint a tegnap 19:37-kor landoló Sanghai Airlines járatának pilótáját mentő szállította el a reptérről. A gép kapitánya már a levegőből azt a tájékoztatást adhatta, hogy az elsőtiszt 39,5 fokos lázzal küzd nyolc órája.

  102 milliárd hrivnya jövedelmet vallottak be az ukránok
  31.01.2020 в 01:150

  A jövedelembevallást tevők közül 638 ezer adózó 101 millió hrivnya fölötti jövedelmet vallott be 2018-ben – közölte Ukrajinszka Pravda az Állami Adószolgálat sajtóközleményére hivatkozva.

  Családostul fognak lelépni az ukránok
  31.01.2020 в 01:200

  A jóslatok szerint a nem is oly távoli jövőben az elvándorlás tovább fog gyorsulni és tömeges jelleget ölt. Az elemzők szerint a kormány igyekszik pozitív képet festeni, a gazdaság növekedéséről beszél. Ám ezt valójában legfeljebb azok érzékelik, akik ezt hajtogatják – írja beszámolójában a KISZó.

Összes hozzászólás: 0
avatar