Az Ukrán Posta ismét fogadja a kínai csomagokat

Február 26.-tól az Ukrposta újraindította Kínával csomagküldő szolgálatát.


Ezt a vállalat sajtószolgálata közölte. Korábban a légi úton történő szállításban akadályok jelentkeztek a koronavírus kapcsán, de jelenleg semmilyen korlátozás nincs Ukrajna és Kína között. Semmilyen bizonyíték nincs arra vonatkozóan, hogy a keleti országból érkező küldeményekkel esetleg terjedne a koronavírus. Az Egészségügyi Világszervezet sem vezetett be semmilyen korlátozást a termékek határon túlra szállításában, ahogyan a nemzetközi kereskedelemben sem.

Kategória: Ukrajnából | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
Ismét, ukrán, fogadja, kínai, csomagokat, Posta
  Ismét ukrán embercsempészeket fogtak el Magyarországon
  30.01.2020 в 19:500

  A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai Tyukod belterületén igazoltattak egy lengyel honosságú személygépkocsival közlekedő 47 éves ukrán állampolgárságú férfit 2019. február 23-án 23 óra 20 perc körül. A gépkocsivezető négy külföldi utasa, köztük három vietnámi és egy bangladesi férfi okmányokkal nem rendelkezett, és magyarországi tartózkodása jogszerűségét sem tudta hitelt érdemlően igazolni.

  A koronavírus miatt késésre figyelmeztet az Ukrán Posta
  05.02.2020 в 14:380

  Az Ukrán Posta részvénytársaság arra figyelmeztet, hogy késni fognak a Kínából érkező és oda címzett csomagok.

  Az ukrán elnök úgy döntött: ad még egy esélyt a miniszterelnöknek
  17.01.2020 в 22:240

  Volodimir Zelenszkij ukrán elnök úgy döntött, hogy “ad még egy esélyt” Olekszij Honcsaruk miniszterelnöknek és kormányának, azzal a feltétellel, ha teljesítenek bizonyos feladatokat – tette közzé péntek este az államfő sajtószolgálata.

  Vámkedvezmények: az ukrán exportőrök belehúztak
  23.01.2020 в 18:400

  Az ukrán exportőrök 10 nap alatt kimerítették az EU-Ukrajna szabadkereskedelmi egyezmény által nyújtott éves vámmentes kvótát a méz kivitelére – jelentette az Euróintegrációval foglalkozó hírportál.

  Németek ráznák gatyába az ukrán vasúttársaságot
  23.01.2020 в 20:000

  Ukrajna a legnagyobb német vasúttársasággal készül szoros együttműködésre az Ukrán Vasúttársaság rendbetételéhez, írja az uaprom.info.

Összes hozzászólás: 0
avatar