100 méterre a kórháztól halt meg

Zsitomirban száz méterre a kórháztól a mentőautóban hunyt el egy beteg.

Az áldozat lánya az orvosokat hibáztatja édesapja elvesztéséért, mondván, amikor az rosszul lett, meg sem próbáltak segíteni neki. A beteget, aki nem tudott önállóan járni, az elöregedett UAZ gépkocsi padlóján utaztatták CT-re Zsitomirba. A páciens a hideg autóban rázkódva 40 kilométert tett meg ily módon.

A CT vizsgálat negatív lett, s az őt kísérő nővér ottmaradt a megyei kórházban. Egy másik nővér a későbbi áldozattal, annak lányával és még néhány pácienssel beszállt a mentőautóként szolgáló roncskocsiba, hogy hazatérjenek, ám az 100 méterre a kórháztól elromlott. Ekkor lett rosszul a CT-re küldött férfi, akin két órán át senki nem segített, holott néhány lépésnyire volt tőle a mentőállomás. Mire az áldozat lánya segítséget szerzett, édesapja szíve már nem dobogott.

Az ügyben az áldozat rokonának feljelentése alapján nyomozás indult a felelősök kézre kerítése érdekében.

Kategória: Ukrajnából | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
Halt, méterre, kórháztól
  Nem segített a társa, ezért halt meg egy ukrán kamionos Nagykanizsán
  28.01.2020 в 14:290

  Segítségnyújtás elmulasztása miatt emeltek vádat egy ukrán kamionsofőr ellen, mert tavaly ősszel a földön hagyta az éjszaka a kamionból kizuhant társát, aki reggelre meghalt – tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség helyettes szóvivője kedden az MTI-t.

  Szelfizésbe halt bele egy ukrán fiatal
  31.01.2020 в 20:200

  Lembergben egy tizennyolc éves fiú a vasúti kocsi tetején akart selfit készíteni, de belehalt.

  TBC-ben halt meg egy 8 éves ukrán kislány
  31.01.2020 в 20:180

  Meghalt egy 8 éves ukrán gyerek tuberkulózisban a Zaporizzsja megyei Kamenyec-Dnyiprovszkban. A kislány, aki az elmúlt hónapokban az iskolába sem járt be, szeptember óta volt beteg, a szomszédok elmondása szerint a szülők pedig csak már súlyos, félkómás állapotban mutatták meg az orvosnak.

Összes hozzászólás: 0
avatar