Leszámolás Munkácson

Pénteken délelőtt lövöldözés tört ki Munkácson.

A fegyverropogást a város Chicagó-nak becézett városnegyedében hallották, a Szecsenov utcában. Az incidensről először Vitalij Glagola újságíró hozott nyilvánosságra egy szemtanúk által készített videót, amit saját Instagram oldalán posztolt. Szerinte Artur Paskulyak és testőre ellen intéztek támadást, akit szoros kapcsolat fűz a volt parlamenti képviselő, Mihajlo Lanyohoz.

Időközben a mukachevo.net kiderítette, hogy

a lövöldözés során ketten, egy 24 és egy 40 éves személy megsérült. Kórházban vannak, egyikük a reanimációs osztályon, állapota súlyos, de eszméleténél van.

 

Az esemény kapcsán Andrij Baloga polgármester, összehívta a Munkácsi Városi Tanács soron kívüli ülését. Ennek napirendje, hogy a hivatal levelet fogalmaz meg Ukrajna elnökéhez a Munkácson kialakult bűnügyi helyzettel és a rendvédelmi szerveknek a közrend biztosítása érdekében végzett tevékenységével kapcsolatban.

Kategória: Kárpátaljáról | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
Leszámolás, Munkácson
  Megvertek egy rendőrt Munkácson
  24.01.2020 в 23:110

  A szabadnapos járőr kér verekedő férfit igyekezett szétválasztani, amikor egyikük többször is megütötte – írja a mukachevo.net.

  Halálos gázolás Munkácson
  27.01.2020 в 01:090

  Gyalogost gázolt egy kamionos a Zrinyi Ilona utca és a Beregszászi elkerülő kereszteződésnél szombat délelőtt.

  Egy hét alatt 712 autótulajdonost bírságoltak meg Munkácson
  28.01.2020 в 20:210

  A municipális rendőrség adataira hivatkozva a Munkácsi Városi Tanács közölte, egy hét leforgása alatt 712 (!) gépkocsitulajdonos számára állítottak ki bírságot a szabályok megszegése miatt.

  Fa dőlt az útra Munkácson
  05.02.2020 в 21:340

  A viharos erejű szélben kidőlt egy fa csütörtökön hajnalban Munkácson a Pidhorjanszka utcán, félpályás akadályt képezve.

  Munkácson besegít a Nemzeti Gárda
  07.02.2020 в 16:340

  A közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében az Ukrán Nemzeti Gárda katonái a város utcáin, terein és parkjaiban járőröznek.

Összes hozzászólás: 0
avatar