Két 19 éves fiatal az utcán vert meg egy ukrán férfit Oroszlányban

A két 19 éves fiatal Oroszlányban, a Szent Borbála téren előzetes szóváltást követően megvert egy 33 éves ukrán férfit.

A rendőrség tájékoztatása szerint a gyanú szerint C. Zs. január 26-án 2 óra előtt Oroszlányon, a Szent Borbála téren előzetes szóváltást követően deréktájon rúgott, majd megütött egy 33 éves ukrán férfit.

A két verekedőt szétválasztották, de C. Zs. a fogásból kiszabadult és még három alkalommal megütötte a sértettet. A verekedésből M. J. is kivette a részét, aki a sértettet szintén megütötte, és a nála lévő teleszkópos bottal fenyegető mozdulatokat tett. A rendőrök a két 19 éves férfit az Oroszlányi Rendőrkapitányságra előállították. Őket gyanúsítottként kihallgatták, az eszközt lefoglalták.

Az oroszlányi támadók ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlet miatt indult büntetőeljárás.

Kategória: Kárpátaljáról | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
Vert, Oroszlányban, éves, férfit, ukrán, fiatal, utcán
  Szelfizésbe halt bele egy ukrán fiatal
  31.01.2020 в 20:200

  Lembergben egy tizennyolc éves fiú a vasúti kocsi tetején akart selfit készíteni, de belehalt.

  TBC-ben halt meg egy 8 éves ukrán kislány
  31.01.2020 в 20:180

  Meghalt egy 8 éves ukrán gyerek tuberkulózisban a Zaporizzsja megyei Kamenyec-Dnyiprovszkban. A kislány, aki az elmúlt hónapokban az iskolába sem járt be, szeptember óta volt beteg, a szomszédok elmondása szerint a szülők pedig csak már súlyos, félkómás állapotban mutatták meg az orvosnak.

  17 éves lányt erőszakolt meg az ukrán konzul Moldáviában
  06.02.2020 в 15:170

  A zik.ua értesülése szerint fiatalkorú elleni nemi erőszakkal gyanúsítják Ukrajna molodovai külképviseletének egyik konzulját.

  Az ukrán elnök úgy döntött: ad még egy esélyt a miniszterelnöknek
  17.01.2020 в 22:240

  Volodimir Zelenszkij ukrán elnök úgy döntött, hogy “ad még egy esélyt” Olekszij Honcsaruk miniszterelnöknek és kormányának, azzal a feltétellel, ha teljesítenek bizonyos feladatokat – tette közzé péntek este az államfő sajtószolgálata.

  Vámkedvezmények: az ukrán exportőrök belehúztak
  23.01.2020 в 18:400

  Az ukrán exportőrök 10 nap alatt kimerítették az EU-Ukrajna szabadkereskedelmi egyezmény által nyújtott éves vámmentes kvótát a méz kivitelére – jelentette az Euróintegrációval foglalkozó hírportál.

Összes hozzászólás: 0
avatar