Játékpénzt adott ki egy beregszászi ATM – Reagált a PrivatBank

Számos kárpátaljai hírportál közzétette Szvitlana Kozljuk sztoriját, aki arról panaszkodott közösségi oldalán, hogy a város egyik forgalmas részén készpénzt vett ki a PrivatBankos automatából, a bankjegyek között pedig volt egy, feltehetően játékhoz vagy szuvenírnek gyártott 500 hrivnyás.

A nő arra, hivatkozva, hogy csak napokkal később vette észre, hogy hamis bankjegyet adott ki neki az automata nem fordult panasszal a pénzintézethez. A mukachevo.net viszont a Facebook-on keresztül megkereste a PrivatBankot. Néhány nap után érkezett válasz a megkeresésre, a közleményben kifejtették, hogy

olyan szigorú, többlépcsős ellenőrzésen esnek át a címletek, hogy nem fordulhat elő ilyen eset.

Ezzel kétségbe vonták a nő sztoriját.

„A beérkező bankókat minden esetben ellenőrzi a bank. Abban az esetben, ha az ügyfél valamilyen problémába, nehézségbe ütközött pénzfelvételkor, azt javasoljuk, hogy keresse fel az ügyfélszolgálatot a honlapunkon feltüntetett módon” – olvasható a közleményben.

A pénzintézet közösségi oldalán közzétett közleményben leírják, hogy a címletek háromlépcsős ellenőrzésen esnek át, mire az automatákba kerülnének. Először, amikor a bankfiók pénztárában befizetéskor elveszi a bank alkalmazottja, másodszor, amikor a trezorba kerülnek a bankjegyek, harmadszor, amikor feltöltik velük az automatákat. Ezzel azt sugallja a PrivatBank, hogy hamis- vagy játékpénz nem kerülhetett az ATM-be.

Kategória: Kárpátaljáról | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
játékpénzt, PrivatBank, Reagált, beregszászi, adott
  Elképesztő: játékpénzt adott ki egy beregszászi ATM
  26.02.2020 в 14:120

  Nyugodtan nevezhetjük kapitális átverésnek azt, ami egy beregszászi nővel történt: Szvitlana Kozljuk a város egyik forgalmas részén készpénzt vett ki a PrivatBankos automatából, a bankjegyek között pedig ott volt egy, feltehetően játékhoz vagy szuvenírnek gyártott 500 hrivnyás.

  Bezárhatják a beregszászi főiskolát
  24.01.2020 в 19:270

  Nem elképzelhetetlen, hogy az ukrán kormány bezáratja a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolát, ha a kabinet Kárpátaljára is kiterjeszti a felsőoktatási intézmények számának tervezett csökkentését, mivel a magyar intézménnyel szemben sok észrevétele van az oktatási hatóságnak, sőt az Ukrán Biztonsági Szolgálatnak (SZBU) is – írta szerdán a depo.ua hírportálra hivatkozva a karpat.in.ua.

  Karantén a beregszászi és az ungvári tanintézményekben
  30.01.2020 в 19:520

  Egyhetes karantént vezetnek be február 3-tól a beregszászi óvodákban és iskolákban – tudatta a Kárpátalja.ma.

  Zelenszkij aggodalmának adott hangot a feketedobozok Iránban történő elemzése kapcsán
  03.02.2020 в 14:240

  Ukrajna ragaszkodik ahhoz, hogy megkapja a Teherán mellett lelőtt ukrán utasszállító repülőgép feketedobozait abban az esetben, ha Iránban nem sikerül kinyerni a rajtuk lévő információkat – jelentette ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy vasárnap este sugárzott tévéinterjúban.

  Rekordévet zárt a Privatbank
  15.02.2020 в 16:170

  A Privatbank 2019-es üzleti évét 32,6 milliárd hrivnyás profittal zárta, ezzel az állami pénzintézet az első helyen végzett a pénzintézetek nyereségi rangsorában – közölte az Interfax-Ukrajna hírügynökség az Ukrán Nemzeti Bank adataira hivatkozva.

Összes hozzászólás: 0
avatar