Információk helyett bilincset kapott egy cigicsempész

Összehangolt akció keretében elfogtak egy férfit, aki megpróbálta megvesztegetni a Munkácsi Határőr-parancsnokság műveleti-nyomzó osztályának egyik tisztjét – jelentette a megyei ügyészség sajtószolgálata.

A vesztegető 700 dollár kenőpénzt ígért bizalmas szolgálati titoknak minősülő információkért cserébe. Azt szerette volna megtudni, mikor és merre járőröznek a határőrök a határon. Az információk birtokában cigarettát csempésztek volna a zöldhatáron Románia irányába.

Folyamatba van a férfi meggyanúsítása, később döntenek kényszerintézkedés elrendeléséről.

Kategória: Kárpátaljáról | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
kapott, bilincset, helyett, Információk, cigicsempész
  Csaknem 300 ezer ukrán kapott tavaly orosz állampolgárságo
  24.01.2020 в 23:110

  Tavaly 299 422 ukrán kapott orosz állampolgárságot – derült ki az orosz belügyminisztérium pénteken közzétett migrációügyi statisztikájából.

  Súlyos bírságot kapott egy más nemzeteket gyalázó román polgármester
  30.01.2020 в 12:320

  A román országos diszkriminációellenes tanács ismét súlyos pénzbírságot szabott ki, ezúttal a kelet-romániai Jászvásár (Iasi) polgármesterére, aki egy nyilatkozatában a kongóiakat, a szomáliaiakat és a szíriaiakat sérttette meg.

  Mém került be egy ukrán tankönyvbe a híres fotó helyett
  11.02.2020 в 13:190

  Ukrajnában az egyik tizedikeseknek szánt tankönyvben felhasználták a világ egyik leghíresebb fotóját, az 1932-ben készült Ebéd a világ legnagyobb épületének tetején című képet. A fénykép az akkori legmagasabbnak épült, New York-i Rockefeller Center építése közben készült, ahogy 11 munkás csaknem 300 méter magasan az ebédjét fogyasztja – számolt be a 24.hu.

  Felfüggesztett börtönbüntetést kapott egy ukrán vendégmunkás Komáromban
  20.02.2020 в 14:450

  A férfi február 14-én érkezett Magyarországra, Komáromban szeretett volna munkát vállalni. Sikertelen volt a próbálkozás, így bánatában elment inni. Berúgott, és nem talált haza, több lakásba is megpróbált bemenni, hogy valahol le tudja hajtani a fejét. Éjfél körül aztán sikerült is bejutnia egy lakásba, ahol a tulajdonos mit sem sejtve, békésen aludt – írja a bíróság honlapján.

Összes hozzászólás: 0
avatar