Elképesztő: játékpénzt adott ki egy beregszászi ATM

Nyugodtan nevezhetjük kapitális átverésnek azt, ami egy beregszászi nővel történt: Szvitlana Kozljuk a város egyik forgalmas részén készpénzt vett ki a PrivatBankos automatából, a bankjegyek között pedig ott volt egy, feltehetően játékhoz vagy szuvenírnek gyártott 500 hrivnyás.


Az elképesztő sztoriról az egyik beregszászi facebook csoportban számolt be a nő. A pénzt február 21-én vette fel, viszont arra, hogy pénztárcájában nem valódi bankjegy lapul, csak három nappal később derült fény, amikor egy boltban ezzel akart fizetni. A pénztáros hívta fel a figyelmét arra, hogy az 500 hrivnyás bankók nem igazi, amelyre a hátoldalon elhelyezett felirat még figyelmezteti is azt, akinek kezébe kerülnek. Azzal zárta történetét, hogy már bánja, hogy nem nézte meg jobban a bankókat, viszont ezentúl jobban odafigyel majd pénzfelvételnél, végezetül erre szólított fel mindenkit. A bejegyzéshez kommentelők közül többen azt írták, hogy az esete nem egyedülálló.

Kategória: Kárpátaljáról | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
beregszászi, játékpénzt, adott, Elképesztő:
  Játékpénzt adott ki egy beregszászi ATM – Reagált a PrivatBank
  28.02.2020 в 20:190

  Számos kárpátaljai hírportál közzétette Szvitlana Kozljuk sztoriját, aki arról panaszkodott közösségi oldalán, hogy a város egyik forgalmas részén készpénzt vett ki a PrivatBankos automatából, a bankjegyek között pedig volt egy, feltehetően játékhoz vagy szuvenírnek gyártott 500 hrivnyás.

  Bezárhatják a beregszászi főiskolát
  24.01.2020 в 19:270

  Nem elképzelhetetlen, hogy az ukrán kormány bezáratja a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolát, ha a kabinet Kárpátaljára is kiterjeszti a felsőoktatási intézmények számának tervezett csökkentését, mivel a magyar intézménnyel szemben sok észrevétele van az oktatási hatóságnak, sőt az Ukrán Biztonsági Szolgálatnak (SZBU) is – írta szerdán a depo.ua hírportálra hivatkozva a karpat.in.ua.

  Karantén a beregszászi és az ungvári tanintézményekben
  30.01.2020 в 19:520

  Egyhetes karantént vezetnek be február 3-tól a beregszászi óvodákban és iskolákban – tudatta a Kárpátalja.ma.

  Zelenszkij aggodalmának adott hangot a feketedobozok Iránban történő elemzése kapcsán
  03.02.2020 в 14:240

  Ukrajna ragaszkodik ahhoz, hogy megkapja a Teherán mellett lelőtt ukrán utasszállító repülőgép feketedobozait abban az esetben, ha Iránban nem sikerül kinyerni a rajtuk lévő információkat – jelentette ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy vasárnap este sugárzott tévéinterjúban.

Összes hozzászólás: 0
avatar