Diplomata gépkocsival csempészte a cigarettát

Diplomata rendszámmal ellátott Toyota terepjáróval jelentkezett kilépésre a Tisza közúti határátkelőn egy ukrán állampolgár, áll a határőrszolgálat nyugati regionális parancsnokságának Facebook oldalán megjelent információban.


A jármű 29 éves vezetője az útlevelén kívül egy idegen ország ukrajnai tiszteletbeli konzulátusának az irataival próbálta rábírni a határőröket, hogy soron kívül engedjék tovább. Az iratai ellenőrzése során azonban felmerült a gyanú, hogy a férfi papírjai hamisítványok. A gyanú beigazolódott. Mivel a szóban forgó személy nem élvez diplomáciai mentességet, a járművet félre állították és alaposan átvizsgálták. A sofőrt pedig megkérték, szálljon ki és nyissa ki az autó ajtajait. De mert az nem engedelmeskedett, és ellenállást tanúsított, a hatóság emberei kénytelenek voltak erőszakot alkalmazni.

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember

A Toyota átvizsgálása során négy nagy méretű táskát találtak, amelyekben 6550 doboz fehéroroszországi zárjeggyel ellátott cigaretta volt. A lefoglalt jármű és a csempészett jövedéki termék értékbecslése folyamatban van. A sofőrrel szemben folytatják a vizsgálatot.

A képen a következők lehetnek: asztal

 

Kategória: Kárpátaljáról | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 0 | Forrás:
diplomata, gépkocsival, csempészte, cigarettát
Összes hozzászólás: 0
avatar