220 csomag cigaretta miatt vesztette el járművét

220 csomag cigaretta miatt elkobozták 365 ezer hrivnya értékű járművét a határon egy ukrán állampolgárnak.

A férfi, aki Olaszországot tüntette fel úti céljául, a Tisza közúti határátkelőn akarta Sprinter 318 CDI mikrobuszával Magyarországra csempészni a dohányterméket. A vámosok kérdésére határozottan állította, hogy semmilyen tiltott árut nem fuvaroz. Gyanús lett azonban, hogy a járművében átalakításokat végzett, ezért félreállították és tüzetesebb vizsgálatnak vetették alá. Ekkor került elő a 9 ezer hrivnya értékű cigaretta a szalon dupla padlózatából.

Az illető ellen a Vámtörvény 483. cikkelye alapján indítottak eljárást, közölte a megyei határőrség sajtószolgálata.

Kategória: Kárpátaljáról | Hozzáadta:: laci1985a
Megtekintések száma: 4 | Forrás:
járművét, miatt, vesztette, csomag, cigaretta
  Óriási kár érhette az ausztrál őslakosokat a tűzvész miatt
  26.01.2020 в 17:210

  Az ausztrál őslakosok több ezer történelmi helye és műemléke károsodhatott vagy pusztulhatott el az országot hónapok óta sújtó bozóttüzekben az őslakosok közösségei és régészek szerint.

  40 millió embernek tiltották meg az utazást a koronavírus miatt
  26.01.2020 в 17:300

  PEKING | Mintegy 40 millió ember mozgását korlátozzák Közép-Kínában az újfajta koronavírus okozta tüdőgyulladás-járvány megfékezése érdekében, ennyien laknak ugyanis összesen abban a 13 Hupej tartománybeli városban, amelyekben péntekig bizonytalan időre felfüggesztették a kifelé tartó közlekedést – derül ki a kínai sajtó pénteki tudósításaiból.

  Az EBESZ aggódik az ukrán sajtószabadság miatt
  26.01.2020 в 17:280

  Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet, azaz az EBESZ sajtószabadságért felelős képviselője, Harlem Désir aggodalmát fejezte ki az ukrán kultuszminisztérium sajtótörvény tervezete miatt, közli a rubryka.com.

  Helikopter-balesetben nyolcadmagával életét vesztette Kobe Bryant
  27.01.2020 в 15:020

  Helikopter-balesetben életét vesztette vasárnap Kobe Bryant kétszeres olimpiai bajnok, visszavonult amerikai profi kosárlabdázó, a sportág legendás alakja – jelentette először az amerikai TMZ hírportál, majd műsorát megszakítva valamennyi amerikai tévéállomás.

  Magas láz miatt mentő vitte el a Kínából Ferihegyre érkező gép pilótáját
  29.01.2020 в 12:420

  Megerősítette a Magyar Hang értesülését a Budapest Airport Zrt., mely szerint a tegnap 19:37-kor landoló Sanghai Airlines járatának pilótáját mentő szállította el a reptérről. A gép kapitánya már a levegőből azt a tájékoztatást adhatta, hogy az elsőtiszt 39,5 fokos lázzal küzd nyolc órája.

Összes hozzászólás: 0
avatar